Portfolio Category: Copy

De Groot Vroomshoop – Voice-over

De Groot Vroomshoop verkoopt huisvestingsconcepten waarmee woningcorporaties in een korte tijd woonruimte kunnen creëren om zo de wachtlijsten in te korten. In opdracht van Catapult heb ik middels een interview met Woningcorporatie Elan en Woningcorporatie Accolade een voice-over tekst voor een filmpje én een verhaal voor de website geschreven. Check http://samendewijk-in.nl/accolade-kiest-voor-huisvesting-de-groot-vroomshoop/.
Read more

MARJAN VALK – WEBSITE

Vioollerares Marjan Valk vroeg me of ik haar wilde helpen om een professionaliseringsslag door te voeren bij haar website. Vandaar dat ik foto's voor haar heb gemaakt en de teksten heb geschreven.
Read more

CATAPULT – Copy

Voor communicatiebureau Catapult uit Hellendoorn werk ik al jaren als copywriter en schrijf ik brochures, folders, webteksten, persberichten en ga zo maar door. De onderwerpen en doelgroepen verschillen enorm en dat is precies wat ik leuk vind aan deze opdrachtgever. Kijk ook op www. catapult.nl.
Read more

TER STEEGE – Concept + Copy

Ter Steege, dé groothandel in potterie uit Rijssen, roept af en toe mijn hulp in om mee te denken over manieren waarop de doelgroep het best bereikt kan worden. Vervolgens verzorg ik de tekstuele uitvoering door bijvoorbeeld een persbericht of de tekst voor een promotiezuil te schrijven. Kijk ook op www.tersteege.nl.
Read more