Portfolio Category: Fotografie

Veluwse Onderwijsgroep – Magazine

De Veluwse Onderwijsgroep verzorgt het onderwijs aan bijna 11.000 leerlingen in Apeldoorn, Vaassen, Brummen, Epe, Eerbeek, Loenen en Twello. Ik heb enkele artikelen verzorgd voor het magazine Link, dat alle medewerkers en leerkrachten wil informeren en inspireren, zodat ze nieuwe ideeën opdoen voor hun eigen school en hun werk.
Read more

PEC ZWOLLE – Fotografie

In opdracht van PEC Zwolle verzorg ik de fotografie voor diverse communicatie-uitingen . Zo ben ik huisfotograaf voor PEC Zwolle United, maak ik portretjes van o.a. de directie, de coverfoto voor het business magazine, de foto's voor het kookboek "De Zwolse Pot", leg ik bezoekjes aan Isala en scholen vast en nog veel meer. Kijk ook…
Read more

RABOBANK IJSSELDELTA – Magazine

Ieder kwartaal stuurt Rabobank IJsseldelta het magazine Dichterbij naar de ± 17.000 leden in de regio. In dit magazine komen diverse onderwerpen uit de regio aan bod. Het is mijn taak om voor een groot deel van deze verhalen de tekst én foto's te verzorgen. Kijk ook op www.rabobank.nl/ijsseldelta.  
Read more

Sallandse Wegenbouw – Boekje

In 2016 bestaat Sallandse Wegenbouw uit Haarle 25 jaar. En dat is te danken aan de medewerkers van dit sympathieke bedrijf. Via reclamebureau Catapult heb ik 16 van hen op locatie geïnterviewd en gefotografeerd. Klik op de afbeelding en lees de verhalen over hun werkzaamheden, inzet en de eigen wijze waarop ze omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die ze krijgen.
Read more